Μία σπουδαία νίκη κατάφεραν οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη οι οποίοι υπέταξαν Σερένα Γουίλιαμς και Φράνσις Τιαφό στο Hopman Cup στο Περθ.
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη κέρδιαν Σερένα Γουίλιαμς και Φράνσις Τιαφό των ΗΠΑ στο διπλό μικτό Hopman Cup στην RAC Arena και κατέκτησαν την πρόκριση στον τελικό με την Ελβετία.
Η επιβλητική Σερένα Ουίλιαμς  δεν μπόρεσε να περιορίσει τον ενθουσιασμό της ελληνικής ομάδας η οποία επιβλήθηκε 4-1, 1-4, 4-2 στο καθοριστικό μικτό και διατήρησε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης!
Ετσι, το ελληνικό δίδυμο θα έχει μπροστά του τρεις μέρες να προετοιμαστεί για τον «τελικό» απέναντι στην Ελβετία του Ρότζερ Φέντερερ.
Νωρίτερα η Σερένα Ουίλιαμς νίκησε 7-6 (3), 6-2 την Μαρία Σάκκαρη, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς  κέρδισε μετά από ένα δύσκολο αγώνα τον Φρανσές Τιαφό.

Η δύσκολη πρεμιέρα του «Hopman Cup»

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα του ζευγαριού Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά τένις «Hopman Cup» δεν ήταν λαμπρή καθώς ηττήθηκαν με 2-1 στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Κάμερον Νόρι (Νο 91 στην παγκόσμια κατάταξη), έκανε την έκπληξη απέναντι στον Τσιτσιπά (Νο 15 στον κόσμο) και επικράτησε με 7-6(8), 6-4 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.
Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε στη συνέχεια την Κέιτι Μπούλτερ και επικράτησε με 6-0, 4-6, 6-2, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Έτσι, η νίκη κρίθηκε στο μικτό διπλό, όπου τέθηκαν αντιμέτωπα τα ζευγάρια των δύο ομάδων.
Τελικά οι Μπούλτερ και Νόρι πήραν τον τελευταίο πόντο στο τρίτο και τελευταίο σετ και επικράτησαν με 4-3, 3-4, 4-3, πανηγυρίζοντας την πρώτη επιτυχία της Μεγάλης Βρετανίας στο τουρνουά.
από ipop.gr