Ακόμη και ως τα τέλη Ιανουαρίου η συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εξελίξων. Οι απειλές Καμμένου να φύγει από την κυβέρνηση και το κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα” από κορυφαίο στέλεχος.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία των Πρεσπών ίσως έρθει στην ελληνική Βουλή στα τέλη Ιανουαρίου.Όπως είναι φυσικό μετά τις απειλές του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον η συμφωνία τεθεί σε ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μαξίμου προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Έτσι αύριο πρωί στις 12:00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συνεδρίαση ήταν μεν προγραμματισμένη, έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς τα τελευταία 24ωρα πληθαίνουν οι απειλές από την πλευρά του Πάνου Καμμένου ότι θα αποχωρήσει το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση.
Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία ψηφοφορία στα Σκόπια και καθώς ο υπουργός Άμυνας έχει ζητήσει τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για την ερχόμενη Τετάρτη, στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους.
Κορυφαίες κομματικές πηγές έλεγαν στο Newsit.gr ότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα και το επόμενο διάστημα να υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.