Ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος ανακοίνωσε την έγκριση της κατασκευής και ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας, και ανέφερε ότι ότι το εν λόγω έργο θα βοηθήσει τα μέγιστα τόσο στην αθλητική παιδεία των νέων όσο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού.
Να προσθέσουμε ότι με την ίδια απόφαση εγκρίθηκαν αντίστοιχα και οι πιστώσεις για το Κλειστό Γυμναστήριο Συκιάς, με το ίδιο ποσό (4.500.000€).
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Ζωγράφου
Έργων συνέχεια…

Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, καταφέραμε στις 27-12-2018 με υπογραφή του αρμοδίου Υπουργού Ανάπτυξης κ Στάθη Γιαννακούδη να εγκριθεί η κατασκευή κι ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Γαλάτιστας, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, με το ποσό των ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (4.500.000).
Θεωρούμε ότι το εν λόγω έργο θα βοηθήσει τα μέγιστα τόσο στην αθλητική παιδεία των νέων όσο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας. Κύριο μέλημά μας είναι να ωθήσουμε όλο κ περισσότερους νέους προς τον αθλητισμό, απομακρύνοντάς τους από νόθες ψυχαγωγίες.
Στη συνέχεια καταφέραμε, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, την ένταξη του έργου ¨Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Γαλαρινού προς Βασιλικά¨ στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» συνολικού προϋπολογισμού ΟΚΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (868,000). Προσπαθούμε να στηρίξουμε τους αγρότες με κάθε είδους παρεμβάσεις , που κυρίως έχουν ως στόχο την ευκολότερη μετακίνηση κι εξυπηρέτησής τους.