sdr

Ο Μπλεντι Λεσάι ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης του Σαββάτου (12/1) στο ντέρμπι της Καλλικράτειας με τον Πολύγυρο.
Ένα σχετικά καλό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες αλλά με τη δύναμη και το πάθος να κυριαρχούν θυμίζοντας τον όρο του ντέρμπι.
Σε μια φαση από το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα έπειτα από σέντρα του Κομνηνάκη και πλασέ εντός περιοχης του Λεσάι στο 24′.
Ευκαιρίες να αυξήσουν τον αριθμό τερμάτων είχαν αμφότερες ωστόσο το σκορ έμεινε στο φτωχό, συνάμα σημαντικό 1-0 για τη Καλλικράτεια. Επί πρόσθετα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για καταλογισμό γκολ στη φάση του 65′ όταν ο Κομνηνάκης πλάσαρε αλλά η δεύτερη βοηθός έδειξε πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος.
Επίσης, παράλληλα με άλλες, ο Πολύγυρος είχε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε της αναμέτρησης να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του Πανισκακη πέρασε μόλις άουτ.
ΝΕΟΣ ΠΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0
Διαιτητές: Τσακαλιδης – Χριστάκογλου και Θεοχάρη.
Συνθέσεις:
ΠΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Δημήτρης Κάλφας):Τσολακίδης, Νταντάμης, Ντιαλόσι (69′ Αλεξάκης), Σαραγιώτης, Τέλλος (35′ λ.τρ. Κατσαμακίδης), Αποστόλου, Μπακαρόπουλος (84′ Δόμπρογλου), Σπάσιτς, Κομνηνάκης, Λεσσάϊ, Αποστολίδης.
ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (Γιώργος Βούλγαρης):Αικατερινάρης, Αστεριάδης, Χλιάπας, Ζούνης, Συρόπουλος, Πανισκάκης, Χατζηστεργίου, Βούλγαρης, Δημούδης (53′ Ιβάνωφ), Παπαφλωράτος, Καράϊ.