Χρήσιμες πληροφορίες για το δήμο Αριστοτέλη θα δίνει σε λίγες μέρες η νέα κάμερα που τοποθετήθηκε στο λιμάνι της Ιερισσού και προβάλλει την περιοχή μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή στο διαδίκτυο. Στο σάιτ του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου https://aristoteliports.gr η κάμερα που θα φιλοξενείται, θα δίνει στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες, το περιβάλλον και το χώρο γενικότερα. Τα δεδομένα για τον καιρό θα τα δίνει ο μετεωρολογικός σταθμός που θα τοποθετηθεί μαζί με την κάμερα.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιωάννης Δουλάκης τόνισε ότι πολύ σύντομα θα είναι στην υπηρεσία του κάθε ενδιαφερόμενου τα στοιχεία που θα δίνει η κάμερα και ο μετεωρολογικός σταθμός

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιάννης Δουλάκης, πρόκειται για εφαρμογή που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι τουρίστες του δήμου ως επί το πλείστον προκειμένου να έχουν εικόνα της περιοχής για το διάστημα που φιλοξενούνται εκεί.
μέχρι σήμερα υπήρχε μια κάμερα στο λιμάνι, χωρίς όμως τη δυνατότητα της ζωντανής εικόνας στο διαδίκτυο. Σήμερα, αυτό αλλάζει και τα δύο σάιτ του δήμου και του λιμενικού ταμείου θα μπορούν να παίρνουν ζωντανά την εικόνα της κάμερας και να την αναμεταδίδουν.