Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Αριστοτέλη απέδειξε ότι οι δημότες του είναι ευαισθητοποιημένοι σε σοβαρά θέματα, όπως είναι αυτό της δωρεάς μυελού των οστών.
Ένας σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος κος Γεώργιος Ζουμπάς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προέδρου του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, κας Παναγιωτοπούλου Ελένης και του 1ου & 2 ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού, και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις 29 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού.
Μια ημέρα γιορτής, με θεατρικό και ενημέρωση σχετικά με τους δότες μυελού των οστών και παρουσίαση του παραμυθιού “Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ”.
Μέσα από την ιστορία του παραμυθιού ταξιδέψαμε και αισθανθήκαμε τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς! Διασκεδάζοντας ενημερωθήκαμε για την σημαντικότητα του να είσαι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους, να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο Ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου! Να ενθαρρύνουμε τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν και να γίνει κάθε ένας από μας κρίκος στην αλυσίδα της ζωής που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάθαμε ότι μπορούμε να Χαρίσουμε Ζωή, απλά δίνοντας αίμα… Γνωρίσαμε ότι μπορούμε να γραφτούμε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά προσφέροντας λίγο σάλιο, λίγα κύτταρα και λίγο από το χρόνο μας.
Ένα μεγάλο Μπράβο αξίζει να πούμε στους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και σε εκείνους που ευαισθητοποιήθηκαν και εγγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Δοτών Μυελού των Οστών!