Με αφορμή την κοπή πίτας της εθελοντικής ομάδας πυροσβεστών Δραγουντελίου στη Συκιά παραβρέθηκε ο βουλευτής του νομού κ. Γιώργος Βαγιωνάς.
Η εθελοντική ομάδα ιδρύθηκε το 2008 και από τότε βρίσκεται 360 ημέρες 24 ώρες την ημέρα στη διάθεση των συνανθρώπων μας.
Ο κ. Βαγιωνάς πριν από λίγο καιρό δέχτηκε επίσκεψη από μέλη της ομάδας και συζήτησαν από κοινού θέματα που απασχολούν τους εθελοντές και γνώρισε το πραγματικά ανιδιοτελή έργο που προσφέρουν.

Ο Βουλευτής τόνισε στη συνέχεια: Θέλω να πιστεύω ότι εντός του 2019 θα γίνουν εκλογές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα μου θα είναι στην εξουσία εγώ με δικές  μου ενέργειες θα κάνω ότι είναι δυνατό στο υπουργείο περιβάλλοντος να σταθούμε δίπλα στους εθελοντές τίμια, με δίχτυ προστασίας εκεί που χρειάζεται αλλά και να καλέσουμε συνανθρώπους να πλαισιώσουν  εθελοντικές ομάδες με ουσιαστικό έργο όπως είναι η Ομάδα του Δραγουντελίου. Ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους παρευρισκομένους.

Ο πρόεδρος των εθελοντών κύριος Θεόδωρος Ντέμπλας ευχαρίστησε τον βουλευτή για την στήριξη του (προσφορά ένδυσης – υπόδησης) και ότι ξεκίνησε τώρα η συνεργασία με τον κ. Βαγιωνά και ελπίζει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας εξήρε το έργο της ομάδας και γνωστοποιεί την αναγκαιότητα της σε ένα μέρος της Χαλκιδικής όπως ο πρώην Δήμος Τορώνης. Μίλησε για το έργο των εθελοντών καθώς δεν περιορίζεται μόνο στα θέματα των πυρκαγιών αλλά και πλημμύρικα  φαινόμενα αλλά και  όπου αλλού απαιτεί επέμβαση.