Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Νέας Προποντίδας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δ. Τσούφης στα πλαίσια του προσκυνήματος στη περιοχή της Παλιάς Τρίγλιας για τον εορτασμό των Θεοφανείων μετά από 97 χρόνια.

Δήλωσε στη «Χαλκιδική Πολιτική» και στη Σουζάνα Καζάκα τη συγκίνηση που ένιωσε αντικρίζοντας για πρώτη φορά τα πατρογονικά εδάφη αφού η καταγωγή της οικογενείας του είναι από Παλιά Μουδανιά και Προύσα. Ευχαρίστησε τον σύλλογο απανταχού Τριγλιανών για την πρόσκληση καθώς και τον επίσκοπο Προύσης.
Μετά την παρακολούθηση της τελετής και της Θείας Λειτουργίας περιηγήθηκε στα σοκάκια της Π. Τρίγλιας και είδε από κοντά το μεγαλείο της πόλης αυτής ενημερώθηκε για τις εργασίες των εκπαιδευτηρίων καθώς και για την αγορά του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας αλλά και την πρόοδο των εκεί εργασιών.

Σε ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Άγιο Προύσης και του χάρισε ένα αγαλματίδιο του Αριστοτέλη του πανεμιστήμονα που έλκει την καταγωγή από τη νέα μας πατρίδα τη Χαλκιδική επίσης τον προσκάλεσε να ξαναέρθει στο Δήμο Νέας Προποντίδας και να γνωρίσει και τα υπόλοιπα όμορφα χωριά μας.
Ο μητροπολίτης Προύσης τον ευχαρίστησε και του είπε ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι το ταξίδι και η μεγάλη αποδοχή που είχε η πρόσκληση του. Ζήτησε να υπάρχει σύνεση σε αυτούς που μας κυβερνούν και με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελε να ξαναέρθει στη Νέα Προποντίδα.