Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF ανδρών/γυναικών με τη συμμετοχή 200 αθλητών από όλη την Ελλάδα στην Ιερισσό, όπου το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο ήταν συνδιοργανωτής και στο οποίο συμμετέχουν μία αθλήτρια και ένας αθλητής από την Ιερισσό, από το Σωματείο Άτλας.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO Ελλάδος, Αναστάσιος Βαλασιάδης, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες η συμμετοχή έφτασε στα 46 Σωματεία γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει. “Μετά τους αγώνες αυτούς και τυος επόμενους θα βφει μια ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει επάξια στην Ιταλία. Επιλέξαμε την Ιερισσό καθώς εκτιμούμε και τη βοήθεια των τοπικών φορέων, αλλά παράλληλα επιδιώκοντας την αποκέντρωση”, τόνισε ο ίδιος. Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς ευχαρίστησε με τη σειρά του τους διοργανωτές και αναφέρθηκε στη στόχευση της δημοτικής αρχής να φιλοξενεί περισσότερες αθληιτκές διοργανώσεις. Ο Χαράλαμπος Καζίλας, προπονητής της τοπικής ομάδας ΑΤΛΑΣ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συμμετοχές που υπάρχουν έστω και σε μικρό βαθμό.
Η συνεισφορά του δήμου είνια καθαρά υποστηρικτική, δήλωσε η Λένα Παναγιωτοπούλου, πρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευμαιτκού Κέντρου.
“Ειναι πολύ σημαντικό για τον τόπο μας που το πρωτάθλημα αυτό γίνεται στην Ιερισσό” τόνισε ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής δηλώνοντας κοντά σε κάθε διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό.
[metaslider id=60223]
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους αγώνες υποστήριξε γιατρός της διοργάνωσης αλλά και η εθελοντική ομάδα της Ιερισσού που έδωσε το παρόν το τριήμερο.
Οι πρώτοι από κάθε κατηγορία των αγώνων θα συγκροτήσουν την Εθνική Ελλάδος που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ρίμινι της Ιταλίας και στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.