«Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους. Ο μισθός ή η σύνταξη δεν ξεπερνά τα 5 δολάρια το μήνα αλλά ένα κιλό ρύζι κοστίζει τα μισά. Υπάρχει πραγματική πείνα και μεγάλη έλλειψη από τρόφιμα και φάρμακα. Υποφέρουμε για ένα κιλό αλεύρι. Στην εκκλησία μας, πολλές φορές δεν έχουμε για να κάνουμε το πρόσφορο», δήλωσε στο «ΘΕΜΑ 104.6» και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή ο επίτιμος πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Καράκας Σπύρος Χατζηκωνσταντής.
Όπως τόνισε ο κύριος Χατζηκωνσταντής, «οικονομικά, έχει καταστραφεί όλος ο κόσμος συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων. Όσοι είχαμε ιδιοκτησίες εδώ και ήμασταν πάρα πολύ καλά οικονομικά, τα χάσαμε όλα. Περιμένουμε εξελίξεις, σιγά- σιγά αλλάζουν τα πράγματα και δεν θα αργήσει να καταρρεύσει τελειωτικά αυτό το καθεστώς».
Τέλος, απηύθυνε πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη χώρα για να δει πως ζουν: « Για τον κ. Τσίπρα ειδικά, θέλω να του προσφέρω στέγη, τρόφιμα, αυτοκίνητο, σοφέρ και διερμηνέα να έρθει να δει με τα μάτια του τον κόσμο που τρώει από τα σκουπίδια, πως ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία που δεν έχουν ούτε ασπιρίνη… να έρθουν να δουν με τα μάτια τους που υποστηρίζουν τη δικτατορία του Μαδούρο».
«Όταν πέθανε ο Τσάβες, ο Τσίπρας ήρθε και έκλαιγε στο φέρετρό του, αλλά δεν ήρθε να χαιρετήσει τους Έλληνες στην κοινότητα», κατέληξε λέγοντας ο κ. Χατζηκωνσταντής.

Πηγή: protothema.gr