Θα θέλατε ποτέ να δουλέψετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ; Τότε πιθανόν να είναι η ευκαιρία της, καθώς το παλάτι δημοσιοποίησε αγγελία, με την οποία αναζητά μπάτλερ, που μάλιστα θα μετακινείται ανάμεσα στις βασιλικές κατοικίες.
Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει περάσει εξετάσεις ως μπάτλερ, κάτι που είναι σημαντικό βήμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει μακροπρόθεσμα τη συγκεκριμένη καριέρα.
Τελικά, αυτός που θα επιλεγεί θα έχει ως κύρια έδρα το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όμως θα μπορεί να ταξιδεύει και σε άλλες βασιλικές κατοικίες.
Σύμφωνα με την αγγελία, στην ανάλογη ιστοσελίδα του Παλατιού αναφέρει ότι ο μπάτλερ που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι σε θέση να εργάζεται σε σταθερά υψηλά επίπεδα.
«Θα προσφέρετε λειτουργίες σε όλες τις κλίμακες, από επίσημα γεύματα και δεξιώσεις, κρατικές εκδηλώσεις, παρέχοντας εξαιρετική εμπειρία σε όλους».
Η θέση είναι μόνιμη, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η αγγελία, ο νεοπροσληφθείς θα κερδίζει ετησίως 19.935,80 λίρες, ενώ θα υπάρχουν μισθολογικές προσαρμογές. Επίσης, στον μπάτλερ θα παρέχονται γεύματα, ενώ θα εργάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα. Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης λήγει στις 17 Φεβρουαρίου.