Ο Δήμος Αριστοτέλη αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αριστοτέλη τις «Ημέρες Καριέρας» στο Δήμο με σκοπό να προσδώσει νέα δεδομένα στην περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού, και θα ξεκινήσει από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ.
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία του Δήμου με την υποβολή των ανοιχτών θέσεων εργασίας που έχετε ή σκοπεύετε να ανοίξετε στο προσεχές μέλλον στην επιχείρησή σας καθώς και με τη γενικότερη παρουσία σας, στις Ημέρες Καριέρας του Δήμου Αριστοτέλη.
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ: Η πρόσκληση στις ημέρες καριέρας είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αίτησης συμμετοχής υποψηφίου η οποία παρέχεται στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ή στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ή διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.axtada.gr & www.dimosaristoteli.gr. Οργανωθείτε λοιπόν και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ευκαιρίες εργασίας.
Λεπτομέρειες και ανάρτηση θέσεων θα ακολουθήσουν στις επόμενες ημέρες.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 23770 21130 & 23770 41181