Μια εκτενή εικόνα για τα πεπραγμένα του δήμου Αριστοτέλη μπόρεσαν να έχουν οι κάτοικοι στην Ιερισσό μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε η δημοτική αρχή. Όπως τόνισε ο δήμαρχος Γ. Ζουμπάς, ο απολογισμός πεπραγμένων είναι κάτι σύνθετο που γίνεται στα δημοτικά συμβούλια. Ωστόσο, μέσα από την καινοτόμο διαδικασία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλά πράγματα και οι κάτοικοι.

Ο αντιδήμαρχος Αργύρης Τσακνής μίλησε για τα οικονομικά του δήμου Αριστοτέλη, τονίζοντας μάλιστα σε δηλώσεις του ότι η οικονομική διοίκηση είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο που είναι υποψήφιος δήμαρχος, καθώς ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά ήδη.
[metaslider id=61342]
Σύμφωνα με το δήμαρχο κ. Ζουμπά, ο δήμος στάθηκε όρθιος οικονομικά παρά τις δύσκολες συνθήκες. “Ο δήμος τελείωσε τα έργα που έπρεπε να ολοκληρωθούν και έκανε γέφυρα τα υπόλοιπα ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, ετοιμάζουμε μελέτες για το νέο ΕΣΠΑ, έχουμε αρκετές εντάξεις και συνεχίζουμε. Όμως να πούμε ότι έχουμε και διαφορετική αντίληψη ως προς την ανάπτυξη του τόπου, που κάποιοι τον έδωσαν προίκα στα μεταλλεία. Η ανάπτυξη αυτή θα έρθει μέσα από εξωστρέφεια και δράσεις που θα κάνουν τον τόπο γνωστό και τα πλεονεκτήματά του. Στην κατεύθυση αυτή η παρούσα δημοτική αρχή έβαλε τις βάσες”, ανέφερε ο κ. Ζουμπάς.