Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή για τη συνάντησή του με το Κίνημα Ανέργων Στρατονίκης Σταγείρων
“Πριν από λίγες μέρες συναντήθηκα με εκπροσώπους του Κινήματος Ανέργων Στρατονίκης Σταγείρων. Ήταν μία συνάντηση την οποία εγώ επεδίωξα, διότι έπρεπε να ακούσω από κοντά και να κατανοήσω τα αιτήματα αυτών των συνδημοτών μας  που αγωνίζονται για το δικαίωμά τους στην εργασία.
Διαπίστωσα ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους με πολύ καλά επαγγελματικά προσόντα, ιδιαίτερα καλλιεργημένους και με σοβαρές ανησυχίες για τον τόπο τους και το μέλλον της περιοχής τους.
Πιστεύω ότι η απαίτηση τους να έχουν ως ντόπιοι και με προσόντα υποψήφιοι εργαζόμενοι, μία προτεραιότητα στην αξιολόγησή τους από όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, είναι δίκαιη και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν πολύ σοβαρά από όλους. Το ίδιο υποστηρίζω και για όλους τους άνεργους δημότες αυτού του Δήμου.
Στις προσπάθειές τους θα είμαι στο πλευρό τους, τόσο τώρα ως αντιδήμαρχος οικονομικών, όσο και αύριο ως Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη.
Επιπρόσθετα, προς αυτή την κατεύθυνση, η παρούσα Δημοτική Αρχή έκανε και κάνει ενέργειες, ώστε να δημιουργηθούν στην περιοχή μας  περισσότερες οικονομικές δραστηριότητες.”
Αργύριος Σωτ. Τσακνής Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών & Τουρισμού Δήμου Αριστοτέλη Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη.