Ανακοίνωση ονόματος και παρουσίαση λογότυπου της Δημοτικής Παράταξης,  που θα ηγηθεί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές
Παρουσιάστηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού, για πρώτη φορά, το όνομα και το λογότυπο της παράταξης που είμαι επικεφαλής και πρόκειται να διεκδικήσει τη Δημοτική Αρχή στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ισχυρός Αριστοτέλης, ένα δυναμικό όνομα με έντονο συμβολισμό, που περικλείει ολόκληρη τη φιλοσοφία αυτής της παράταξης. Σε πρώτο πλάνο το όραμα να γίνει ο τόπος μας ακόμα περισσότερο γνωστός παγκοσμίως για το γεγονός ότι εδώ, στα Αρχαία Στάγειρα, βρίσκεται η γενέτειρα του μεγαλύτερου Έλληνα φιλοσόφου με παγκόσμια εμβέλεια. Ένας τόπος με μεγάλη ιστορία που του αξίζει ακόμα καλύτερο μέλλον.
Ισχυρός Αριστοτέλης, με έμφαση στο λογότυπό του των σχετικών συμβολικών χρωματισμών των στοιχείων της πεμπτουσίας του Αριστοτέλη, που συμβολίζουν αντίστοιχα τη φωτιά, τη γη, τον αέρα, το νερό και τον αιθέρα.

Ισχυρός Αριστοτέλης, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί, αφού πρόκειται για το επίσημο χρώμα εδώ και χρόνια του Δήμου Αριστοτέλη, υποδηλώνοντας τον φυσικό πλούτο αυτού του τόπου.
Ισχυρός Αριστοτέλης, μια παράταξη που είναι αποφασισμένη να ενώσει, να ενισχύσει τις συνέργειες και να καταφέρει να μετουσιώσει τα καλύτερα στοιχεία αυτής της κοινωνίας σε αναπτυξιακές πολιτικές με άξονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας.
Έχουμε σχέδιο, έχουμε μαζί μας το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, ζούμε στον πιο ευλογημένο τόπο. Με όπλα μας όλα αυτά, θα πάμε τον τόπο μας μπροστά και δεν θα επιτρέψουμε βήματα οπισθοδρόμησης.
Ισχυρός Αριστοτέλης, για έναν ισχυρό Δήμο
Αργύριος Σωτ. Τσακνής
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη