Μια νέα αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με το brand Bomo Collection By Cronwell, λανσάρουν τη σεζόν του 2019 στη βόρεια Ελλάδα ο όμιλος Μουζενίδη και η αλυσίδα Cronwell Hotels & Resorts.
Η αλυσίδα Cronwell διαχειρίζεται και έχει την ιδιοκτησία τεσσάρων ξενοδοχείων στη βόρεια Ελλάδα με περισσότερα από 600 δωμάτια συνολικά.
Το 2019 τρία από τα ξενοδοχεία του νέου brand θα παρουσιασθούν στη ρωσική αγορά από την τουρ οπερέιτορ Mouzenidis Travel ως αποκλειστικά. Ήδη εμφανίζονται στα συστήματα κρατήσεων του τουρ οπερέιτορ.
Τα τρία πεντάστερα ξενοδοχεία είναι το Bomo Rahoni Cronwell Park, αποκλειστικά για ενήλικες (πρώην Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only) στη Χαλκιδική, το Bomo Sermilia Cronwell Resort (πρώην Cronwell Resort Sermillia) στη Χαλκιδική και το Bomo Platamon Cronwell Resort (πρώην Cronwell Platamon Resort) στην Ολυμπιακή Ριβιέρα.
Η Cronwell Hotels & Resorts διαχειρίζεται και κατέχει ξενοδοχεία διαφορετικής κατηγορίας, αστικά, εξοχικά και θέρετρα, business-class και premium-class, στη Ρωσία και στην Ελλάδα.
Εκτός από τα τρία στην Ελλάδα, που αναφέρονται, η εταιρεία εχει και το Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική.
«Η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των δύο εταιρειών αποτελεί ορόσημο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην παροχή υπηρεσιών ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Η «συμμαχία» των Bomo Hotels και Cronwell Hotels & Resorts θα οδηγήσει τις εταιρίες από κοινού σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο», σχολιάζει ο Μπόρις Μουζενίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη.

Όπως αναφέρει ο Ντμίτρι Κολέσνικοβ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cronwell Hotel & Resorts, «Σε συνεργασία με τον Όμιλο Mouzenidis Group, θα παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας ένα νέο ποιοτικό concept «οικογενειακών διακοπών» και «διακοπών μόνο για ενήλικες», όπου θα αποτελέσουν το βασικό χαρακτηριστικό του Bomo Collection by Cronwell. Τη νέα σεζόν σε κάθε ξενοδοχείο μας θα παρέχονται πολλά νέα προϊόντα και βελτιωμένες υπηρεσίες».

Το Bomo Sermilia Cronwell Resort θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο πρότυπο φιλοξενίας ultra all inclusive επεκτείνοντας τις υποδομές του για οικογενειακές διακοπές, με την προσθήκη παιδότοπων με δραστηριότητες στο νερό και συγκροτήματα gaming.
Στο Bomo Platamon Cronwell Resort πρόκειται να ανακαινισθεί το λόμπι, ο βασικός θάλαμος και η ταράτσα, ενώ θα ενισχυθούν οι υποδομές κουζίνας στο εστιατόριο προσφέροντας μεγαλύτερο μπουφέ.
Το Bomo Rahoni Cronwell Park θα παρουσιάσει ένα νέο κόνσεπτ γευμάτων με αυθεντικά a’la carte πιάτα.
Από το 2019, η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου θα επιβλέπει τις γαστρονομικές τάσεις στα Cronwell Hotels & Resorts.
Από το Μάιο, όλα τα ξενοδοχεία της Bomo Collection by Cronwell θα φιλοξενήσουν τη θεατρική παράσταση με στοιχεία σκέιτινγκ, μπαλέτου και τσίρκου «Miraggio on Ice».
Τον Σεπτέμβριο του 2019, θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό φεστιβάλ αερόστατων Cronwell Olympus Trophy στο Bomo Platamon Cronwell Resort, όπου 12 ομάδες επαγγελματιών πιλότων θα διαγωνισθούν σε δεξιότητες, παρουσιάζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους.
Ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών στα ξενοδοχεία Bomo Collection by Cronwell θα αποτελέσουν τα προσφερόμενα θεματικά προγράμματα. Κατά τα λεγόμενα του Ντμίτρι Κολέσνικοβ, «Συνεχίζουμε τη στρατηγική μας «ξενοδοχεία ως γκαλερί εμπειριών», εμπλουτίζοντας τις καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στη θάλασσα με την ευκαιρία ανακάλυψης ικανοτήτων, απόκτησης νέων εμπειριών και γνώσεων. Στα ξενοδοχεία μας προγραμματίζονται ποικίλες δραστηριότητες που έχουν ως κύριο στόχο τους την ευεξία, τον υγιή τρόπο ζωής μέσω της γυμναστικής και της γιόγκα, την υγιεινή διατροφή, καθώς και τη ψυχαγωγία μέσω συναντήσεων με προσωπικότητες από τον κόσμο του πολιτισμού και της επιστήμης».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία των Bomo Hotels με τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ξενοδοχείων Γρηγοριάδη στη Χαλκιδική (Ghotels),  Athos Palace, Pallini Beach και Macedonian Sun.
Πηγή: tornosnews.gr