Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πλάνο πρωτοβουλίας ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Ολυμπιακό με 3-1 και στην ουσία αγκάλιασε το τίτλο του πρωταθλητή.
Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και προηγήθηκαν μόλις στο 3′ με ωραίο σουτ του Αντελίνο Βιειρίνια. Η πίεση των ασπρόμαυρων συνεχίστηκε και στο 20′ διπλασίασαν τη διαφορά τερμάτων με δράστη τον Μπίσεσβαρ. Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν φρενήρης με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πλησιάσει τη περιοχή του Πασχαλάκη με στημένες μπάλες.
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το υπέρ του αποτέλεσμα και να προσπαθήσει να δημιουργήσει ευκαιρίες. Από την αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε αντεπιθέσεις, με τον Σισέ να υποπίπτει σε ένα σοβαρό λάθος και τον Άκμπομ να γράφει το 3-0 στο 82′. Λίγο πριν το φινάλε, ο Ποντένσε πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Πασχαλάκη και έγραψε το τελικό 3-1.
Νίκη… τίτλου για τον ΠΑΟΚ που ξέφυγε στο +9 από τον σημερινό του αντίπαλο και δέκα στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος προπορεύεται στη κορυφή της βαθμολογίας.