Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που θα πάρει μαζί του στην αποστολή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 18αδα τους Ίνγκασον – Ολιβέιρα, οι οποίοι θα πάρουν μια πρώτη… γεύση από ελληνικό ντέρμπι, ενώ αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Κάνιας, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Στα… πιτς παρέμειναν και οι Τόσκα, Μίσιτς, Ενρίκε, Καρέλης, Μαλεζάς και Γλύκος.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ