Τραγικά είναι τα νέα από την αναμέτρηση της ΑΕ Χαρίεσσας με τον Φίλιππο Μελίκης για το πρωτάθλημα της Ημαθίας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Χρήστος Πετρίδης, έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο γιατρός του αγώνα, ο βοηθός Λουκάς Ρηγόπουλος όπως και ο αδελφός του προπονητή του Φίλιππου Μελίκης, Βασίλης Ντάμτσιος (γνώστες των πρώτων βοηθειών) έσπευσαν αμέσως προς το μέρος του ενώ κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο.
Ο μόλις 16 ετών παλίκαρος, λάτρης του ποδοσφαίρου και με λαμπρό μέλλον, δεν είναι πλέον ανάμεσα μας καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ώρες.
Το ρολόι σταμάτησε για τον μόλις 16 ετών ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας λίγο πριν τις 4 το απόγευμα όταν σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Χρήστος βρέθηκε στο έδαφος και φάνηκε να μην έχει τις αισθήσεις του.
Στο Νοσοκομείο της Νάουσας όπου νοσηλεύτηκε, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και κρίθηκε πως έπρεπε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.
Περιττό να αναφέρουμε πως η οικογένεια του, οι συγγενείς του, οι φίλοι του είναι άπαντες συντετριμμένοι για τον πραγματικά αδόκητο χαμό του Χρήστου Πετρίδη…
Αιωνία σου η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…
Πηγή: sportsup.gr