Ο Δήμος Αριστοτέλη προσπαθώντας να αφουγκραστεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου, διοργάνωσε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ΑΕ (ΑΞΤΑΔΑ Δημοτική ΑΕ) και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αριστοτέλη τις «Ημέρες Καριέρας» στο Δήμο.

“Είναι γνωστό το ενδιαφέρον του δήμου Αριστοτέλη για το πρόβλημα της ανεργίας και η ευαισθησία που υπάρχει για το θέμα αυτό. Κυρίως όσον αφορά τους νέους μας. Στο πλαίσιο αυτό κάναμε θεσμό τις Ημέρες Καριέρας φέρνοντας σε επαφή τους επιχειρηματίες με τους νέους, είτε για εποχική απασχόληση, είτε για τα μόνιμη εργασία”, τόνισε ο αντιδήμαρχος Αριστοτέλη και υποψήφιος Δήμαρχος, Αργύρης Τσακνής, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε ακριβώς για τον ίδιο λόγο με το κίνημα ανέργων Στρατονίκης Σταγείρων ακούγοντας τα προβλήματά τους.

Η κ. Κυριακή Ταξίδου, υπεύθυνη στο τμήμα προσωπικού μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η επιχείρηση δέχθηκε με μεγάλη χαρά την εκδήλωση που συνέβαλε ώστε να προσληφθούν άτομα στις μονάδες από την τοπική κοινωνία.
“Με πολλή μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι επιχειρήσεις στηρίζουν αυτόν το θεσμό, και ανταποκρίνονται οι νέοι που θέλουν να βρουν μια δουλειά”, τόνισε ο κ. Λευτέρης Βαλσαμής, Πρ. της Δημ. ΑΕ Αξιοποίησης Τουριστικών Ακινήτων του δήμου Αριστοτέλη.