Ο Ζάιον φαίνεται πως γλίτωσε το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο καθώς το Ντιούκ επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση που δημοσιοποίησε ο κόουτς Σιζέφσκι μετά την ήττα από το Νορθ Καρολάινα στο ντέρμπι των “εχθρών” του NCAA. “Ελαφρύς διάστρεμμα στο γόνατο”, είναι η διάγνωση και αυτό σημαίνει πως σύντομα ο Ουίλιαμσον θα ξαναμπεί να παίξει, σώνοντας την υποψηφιότητα του για το Νο1.
https://youtu.be/z5bvduPdlEs
Αυτό που δεν σώθηκε είναι η αξιοπιστία και τα χρήματα της Nike!
Αμέσως μετά το άνοιγμα των αγορών, η μετοχή της περίφημης εταιρίας έπεσε περίπου 2% που μοιάζει μικρή αλλά δεν είναι αφού οι πληροφορίες από την Αμερική μιλάνε για ζημιά ύψους 1,5δισ. δολαρίων!!! Μπροστά σε αυτό το νούμερο, τα 8εκ. που λέγεται πως θα αποζημίωνε η Nike τον Ζάιον σε περίπτωση που εξαιτίας θα έχανε το Νο1 στο ντραφτ μοιάζουν με τα ψίχουλα που ο κοντορεβυθούλης άφησε στο παραμύθι για να μη χάσει το δρόμο. Κι ο Ζάιον μόνο… ψίχουλα δεν θα μαζέψει στο ΝΒΑ και ούτε “κοντορεβυθούλης” είναι αυτό το “τέρας” της φύσης.
Αντίθετα με την Nike, οι άμεσοι ανταγωνιστές της, Adidas και Puma (η οποία φέτος επέστρεψε στην αγορά του ΝΒΑ με δυναμικό τρόπο υπογράφοντας με τους περισσότερους ρούκι για αρχή) είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν και να κερδίζουν από το ατύχημα στο παπούτσι του Ζάιον.
Τις προσεχείς μέρες θα φανεί η έκταση της ζημιάς με την εταιρία να έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει τι πήγε στραβά.
Αν ήταν άλλος παίκτης ή δεν μιλούσαμε για την εν λόγω μάρκα αθλητικών ειδών, τότε το γεγονός ίσως να περνούσε στα ψιλά.
Το γεγονός όμως ότι μιλάμε για τον Ζάιον, άλλαξε αυτόματα τα δεδομένα και θα λέγαμε πως μέσα στην ατυχία του παίκτη (που μας νοιάζει περισσότερο) και της εταιρίας, στάθηκαν τυχεροί που ο τραυματισμός αποδείχτηκε ήπιας μορφής. Φαντάζεστε να έμπαινε χειρουργείο ;
Πηγή: eurohoops.net/el