Αθλητικά

”Χτίζεται” ο Θερμαϊκός Πορταριάς

Αντίστροφα μετράνε για την... αναγέννηση του συλλόγου

Έπειτα από 3 χρόνια απουσίας(τελευταία συμμετοχή τη σεζόν 2015-16 στην Α’ Κατηγορία) από τα δρώμενα του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου η Πορταριά ανυπομονεί για τη συγκρότηση της… νέας ομάδας.

Εδώ και λίγες ημέρες νέοι άνθρωποι αλλά και έμπειροι με τα θέματα του συλλόγου διευθετούν όλα τα απαραίτητα ώστε να παρουσιαστεί ο σύλλογος πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (σ.σ είναι προγραμματισμένη η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΧ) και να απόκτησει εκ νέου αθλητική… ζωή το χωριό.

Στόχος του νέου συμβούλιου, που θα ανακοινωθεί σύντομα, είναι αφενός η βελτίωση και ανακατασκευή των αγωνιστικών χωρών και των κτιρίων του γηπέδου και αφετέρου η δημιουργία ρόστερ που θα απαρτίζεται από νεαρούς τοπικούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και σε άλλα θέματα της ομάδας.

Μία χαρμόσυνη είδηση όχι μόνο για τους ανθρώπους της Πορταριάς αλλά γενικότερα για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης

Close
Back to top button
Close