Μετά τους κουραμπιέδες, ήρθαν και τα ζαρζαβατικά. Ο λόγος για τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που σε τηλεοπτική της κόντρα με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, του προσέφερε ένα καλάθι με ζαρζαβατικά χωρίς αγγούρια.
«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: “Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;”», είπε η βουλευτής, μιλώντας σε χθεσινή εκπομπή του Open.
Ο κ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». Σε κάθε περίπτωση, δεν δέχθηκε το δώρο.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του είπε ότι στο καλάθι δεν έχει βάλει αγγούρια. «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής», με τον κ. Γιακουμάτο να της απαντά: «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».