Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ιατρείο Πολυγύρου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ενημέρωση και οδοντιατρικό έλεγχο στο Κ.Α.Π.Η  Ολύνθου την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 10.30 π.μ.
Ο Οδοντιατρικός έλεγχος  είναι μία απλή αλλά βασική εξέταση , γίνεται δωρεάν και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στα μέλη του Κ.Α.Π.Η Ολύνθου.
Η πρόεδρος  του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, δήλωσε: « Συνεχίζουμε την ενημέρωση για τον οδοντιατρικό έλεγχο, μια προσπάθεια που ξεκίνησε για την βοήθεια των κατοίκων στο θέμα της υγείας, αφού πλέον ο κόσμος αδυνατεί να κάνει ακόμα και τις βασικές εξετάσεις. Θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα». Παράλληλα τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επιστημονικούς φορείς έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ενημερωθεί ο κόσμος για την αξία της πρόληψης.