Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς, την Κυριακή 3 Μαρτίου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Τουριστικό Περίπτερο «Έξι Βρύσες», στον Πολύγυρο.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του τόπου, ενώ ο κ. Βαγιωνάς ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία.
Παράλληλα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη Δημοκρατία,  με αφορμή την προωθούμενη Συνταγματική Αναθεώρηση. Επ’αυτού, ο κ. Βαγιωνάς στηλίτευσε την επιλογή της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για ακατάλληλη στιγμή για την τροποποίηση του ανώτατου καταστατικού χάρτη της χώρας.
Ειδικότερα, όπως επεσήμανε ο κ. Βαγιωνάς, «με ευθύνη του πρωθυπουργού, η Βουλή έχει γίνει ένα απέραντο ανακριτικό γραφείο και η εξαγγελθείσα προ τριετίας αναθεώρηση του Συντάγματος έρχεται στην πλέον ακατάλληλη στιγμή για την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας».

Ειδική μνεία έγινε και στο έργο του φράγματος του Χαβρία. Ο κ. Βαγιωνάς, ο οποίος ασχολείται επισταμένως με το θέμα, έκανε ιστορική αναδρομή στην πορεία του φράγματος προς την υλοποίηση και υπογράμμισε πως η δημοπράτηση του έργου με ΣΔΙΤ θα γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.
Μετά την ομιλία του, ο κ. Βαγιωνάς συνομίλησε με τους συμπολίτες του αλλά και τους τοπικούς άρχοντες που παρευρέθησαν και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
Η πολιτική ηγεσία του τόπου ήταν εκεί, προεξάρχοντος του δημάρχου Πολύγυρου. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι, ο αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι τοπικών  κοινοτήτων, αλλά και οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ- ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, όπως και η πλειονότητα των προέδρων τοπικών κομματικών οργανώσεων.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Θωμάς Παπαθανασίου, δημοσιογράφος, ενώ την προλόγισαν ο δήμαρχος Πολύγυρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Γιώργου και ο  αναπτυξιολόγος κ.  Ιωάννης Τσίκουλας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Ειδικότερα, ο κ. Ζωγράφος, παίρνοντας το λόγο, επεσήμανε: «Η σημερινή μέρα μου θυμίζει την εποχή που δώσαμε όλοι μαζί στον Βαγιωνά 22.000 σταυρούς. Ας είναι η σημερινή ημέρα η αρχή για μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο παλιός είναι αλλιώς κι εμείς είμαστε παλιοί. Είμαστε όλοι παρόντες και για να βγάλουμε τη ΝΔ και για να βγάλουμε τον Γιώργο, ν’αγωνιστούμε όλοι ώστε να πάει καλά. Καλή επιτυχία, Γιώργο».
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Βαγιωνάς δήλωσε:  «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος, βλέποντας τόσους ανθρώπους εδώ που δεν έχουν άλλο λόγο πέρα από την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Αυτό με γεμίζει χαρά και μεγαλύτερη υποχρέωση, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».