H  Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου έλαβε μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών σε μνήμη «ΤΑΣΟΥ  ΠΑΠΠΑ», που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.
Στην Παιδική Χορωδία Πολυγύρου απονεμήθηκε Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ (βαθμός 9.00) στην κατηγορία «παιδικές χορωδίες».
Μαέστρος της μεγάλης αυτής επιτυχίας ήταν η κ. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ στο πιάνο τα βραβευμένα  παιδιά συνόδευσε η κ. Αντιγόνη Καντούρη.

Φανερά περήφανη από την μεγάλη αυτή επιτυχία του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε: « Η «Παιδική χορωδία» με την αξιόλογη πορεία της στο χώρο της χορωδιακής μουσικής, προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Πολύγυρο, έναν τόπο με μακρά πολιτιστική και ιστορική παράδοση. Η διάκρισή της είναι αποτέλεσμα δουλειάς, αγάπης και αφοσίωσης στο τραγούδι. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε  για την τιμητική διάκριση που μας χάρισαν, την μαέστρο, τα παιδιά της χορωδίας, τους γονείς τους, και την καθηγήτρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου».
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος ήταν από τους πρώτους που συνεχάρη την Παιδική χορωδία.