Με βασικό πιστεύω πως ο πολιτισμός και η παιδεία είναι τα μεγαλύτερα όπλα για ένα καλύτερο αύριο, η Μαρία Σλούκα καταθέτει την υποψηφιότητά της στο συνδυασμό «Ισχυρός Αριστοτέλης», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αργύρη Τσακνή.
«Διαμένοντας σε μία περιοχή όπου οι δραστηριότητες κυρίως για τα παιδιά και τις γυναίκες είναι σχεδόν ανύπαρκτες, πρωταρχικό μου κίνητρο αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητάς και της κοινωνικής και πολιτιστικής τους ζωής. Ο τόπος που ζω είναι ευλογημένος από αρχαιοτάτων χρόνων και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να λάβει τη θέση που πραγματικά του αξίζει», τονίζει η ίδια.
Στο κάλεσμά της η κ. Σλούκα επισημαίνει: «Ευχαριστώ τον Υποψήφιο Δήμαρχο και φίλο κ. Αργύρη Τσακνή για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έκανα και με χαρά αποδέχτηκα.
Καλώ τους συνδημότες μου όπως με τιμήσουν με τη ψήφο τους και να μου δώσουν τη δυνατότητα να βοηθήσω τον τόπο μου. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο με έναν «Ισχυρό Αριστοτέλη»

Στοιχεία Βιογραφικού

Ονομάζομαι Μαρία Σλούκα και γεννήθηκα στις 11 Οκτωβρίου 1978 στη Στρατονίκη Χαλκιδικής. Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια τα πέρασα στο Στρατώνι, όπου αποφοίτησα από το Γυμνάσιο και έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Γενικό Λύκειο της Ιερισσού.
Είμαι παντρεμένη από το 1996 με τον Νίκο Κεφαλά, ο οποίος κατάγεται από τα Στάγειρα και εργάζεται ως υλοτόμος. Έχουμε αποκτήσει δύο κόρες, την Κατερίνα, που σήμερα είναι 23 ετών και την Παναγιώτα, που είναι 14 ετών. Οι κόρες μου αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου μέχρι σήμερα!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ημερομηνία Γέννησης: 11 Οκτωβρίου 1978
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974837820
Email: sloukamaria@gmail.com
Τόπος διαμονής: Στρατονίκη Χαλκιδικής
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Γυμνάσιο Στρατωνίου
Αριστοτέλειο Γενικό Λύκειο Ιερισσού
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2006 έως σήμερα: Ιδιωτική υπάλληλος στο super market Μασούτης στην Ιερισσό
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
2017 Απόκτηση άδειας ασκήσεως προσωπικού ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 
Ασχολούμαι με την καλαθοσφαίριση και τη γυμναστική
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Στην κοινωνική μου ζωή διακρίνομαι για την ευχέρειά μου στην επικοινωνία και στην επίλυση προβλημάτων.
Στο εργασιακό μου περιβάλλον με χαρακτηρίζει η συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Ευχάριστη, ειλικρινής και δημιουργική.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταγείρων «Ο Αριστοτέλης»
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταγείρων-Στρατονίκης