Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και στο ντέρμπι της 2ης θέσης επικράτησαν του Στρατωνίου με 1-0 παραμένοντας μόνοι στο κυνήγι της Καλλικράτειας που κατέχει τη κορυφή.
Στο στάδιο του Πολυγύρου οι γηπεδούχοι επικράτησαν χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συρόπουλου στο 55′. Ο μέσος της ομάδας της πρωτεύουσας επιχείρησε σέντρα σουτ αλλά όσοι κινήθηκαν στη πορεία της μπάλας δεν έκαναν επαφή με αυτήν και κατέληξε στα δίχτυα του Στρατωνίου.
Η Νίκη είχε καλύτερο πρόσωπο από τους κιτρινόμαυρους και απειλήθηκε λίγες φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να κλέψουν το βαθμό με τη μεγάλη ευκαιρία του Λεμονή λίγα λεπτά πριν το φινάλε. Με το τρίποντο ο Πολύγυρος κέρδισε και τη μάχη στα μεταξύ τους παιχνίδια έπειτα από το 3-2 του πρώτου αγώνα.
Όπως και να έχει αμφότερες βρίσκονται σε τροχιά πρωταθλητισμού διατηρώντας αμφίρροπη τη κατάσταση στα ψηλά της βαθμολογίας.
Νίκη Πολυγύρου – ΜΚ Στρατωνίου 1-0
Συνθέσεις:
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ(ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ): ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ, ΧΛΙΑΠΑΣ, ΖΟΥΝΗΣ ( 69′ ΤΣΙΟΤΡΑΣ), ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΙΣΚΑΚΗΣ (79′ ΜΑΡΘΑΣ), ΙΒΑΝΩΦ (94′ ΚΑΡΑΤΖΙΟΒΑΛΗΣ), ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ (87′ ΔΑΜΔΑΛΗΣ), ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΪ, ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ.
ΣΤΡΑΤΩΝΙ (ΣΤΟΪΚΟΣ): ΚΥΡΙΔΗΣ, ΛΕΜΟΝΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ (81′ ΖΩΓΡΑΦΟΣ), ΠΑΝΟΥΣΗΣ (92′ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ), ΤΣΟΥΡΗ, ΣΤΑΘΩΡΗΣ (57′ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ), ΚΑΝΙΟΣ, ΜΕΜΑ, ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ, ΠΑΥΛΑΤΟΣ.