Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το αφρώδες γλύκισμα (marshmallow) SÖTSAK SKUMTOPP 180g, λόγω μη ακριβούς περιγραφής του γάλακτος (πιθανό αλλεργιογόνο για κάποιες περιπτώσεις καταναλωτών) στη λίστα των συστατικών σε ορισμένες γλώσσες.
“Ενώ στα Ελληνικά αναφέρεται ευκρινώς ότι το προϊόν περιέχει σκόνη ορού γάλακτος, σε ορισμένες γλώσσες δεν γίνεται ακριβής αναφορά στο γάλα.
Για εμάς στην ΙΚΕΑ η ασφάλεια τροφίμων αποτελεί προτεραιότητα. Για αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την προληπτική ανάκληση των αφρώδων γλυκών (marshmallow) SÖTSAK SKUMTOPP με ημερομηνίες λήξης μεταξύ 2019-03-12 και 2019-04-18.
Πελάτες με αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και σε προϊόντα με βάση το γάλα, παρακαλούνται να επιστρέψουν τα αφρώδη γλυκά SÖTSAK SKUMTOPP στο πλησιέστερο κατάστημα ΙΚΕΑ, όπου θα τους επιστραφούν τα χρήματα τους. Για την επιστροφή δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς.
Οι πελάτες πρέπει να είναι πάντα βέβαιοι ότι τα τρόφιμα που πωλούνται και διατίθενται στα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι ασφαλή και υγιεινά για κατανάλωση.
Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή στον αριθμό 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) Ζητούμε συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση.”