Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου το απόγευμα της Τρίτης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα μαζί με τα παιδιά της όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και έκανε «βουτιά στο κενό», πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από Ηράκλειο και ένα από Ανώγεια. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό, μεταξύ των επιβαινόντων, ευτυχώς στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκαν.
Αναφορικά με την κατάσταση των παιδιών, το 10χρονο κορίτσι είναι περιπατητικό ενώ σε πιο σοβαρή κατάσταση φαίνεται να είναι το 8χρονο αγόρι όπως και η 47χρονη μητέρα των παιδιών. Η επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που στήθηκε ήταν μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο χρειάστηκε να «ρίξουν» φορεία στην χαράδρα.
Η επέμβαση των διασωστών, σύμφωνα με το neakriti, ήταν άμεση και επιτυχής και έτσι αργά το απόγευμα αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης των τραυματιών από τον γκρεμό, με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Πηγή: neakriti.gr