Στην καταγγελία ότι η Μητρόπολη Πάτρας άσκησε πιέσεις στον δήμο της πόλης, ώστε η δημοφιλής ελληνική heavy metal μπάντα Rotting Christ να μην εμφανιστεί σε χώρο που είχε συμφωνηθεί να παίξει, προχώρησαν οι διοργανωτές της συναυλίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πινακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!!».

»Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός οτί ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS».

Πηγή: protothema.gr