Έστησε… ευρωπαϊκό πάρτι ο Άρης! 

Με την ποιοτική μεσοεπιθετική της γραμμή να κάνει «όργια», η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε ότι ήθελε τον Απόλλωνα Σμύρνης και επικράτησε με το εμφατικό 5-0. 

Κλάσεις ανώτεροι οι γηπεδούχοι, δεν συνάντησαν σε καμία στιγμή του αγώνα πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους που ήταν αποκαρδιωτικοί! Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, δεν έφτιαξε… φάση, ενώ και η άμυνά της ήταν σε «τρικυμία». 

Ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 8ο λεπτό, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Βέλεθ από τον Βαφέα, ενώ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο ματς στο 63ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μαρτίνες. Ενδιάμεσα (54’), ο Τόνσο είχε γράψει το 2-0 με άψογο τελείωμα μετά από λάθος του Αγρόδημου, που τον έβγαλε άθελά του σε θέση τετ-α-τετ. Ο Γιουνές στο 81’ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά το 4-0, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Φετφατζίδης να διαμορφώσει το τελικό 5-0. 

Στους 40 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης, που φαίνεται πως «κλειδώνει» τουλάχιστον την πέμπτη θέση (η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον δεν πάρει το Κύπελλο η Λαμία ή ο Αστέρας) και μείωσε την διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο στο
υς τρεις βαθμούς! Παραμένει ουραγός και περιμένει μόνο την μαθηματική επιβεβαίωση για τον υποβιβασμό ο Απόλλων Σμύρνης. 

Πηγή: sport-fm.gr