Αγαπητές Συνδημότισσες
Αγαπητοί Συνδημότες
Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στις 26 Μαϊου του 2019, πρόκειται να αναδείξουν τη μελλοντική διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας, η οποία θα πρέπει να αντιπροσωπεύει τον κάθε ένα από εμάς, δίνοντας λύση στα καθημερινά προβλήματα του τόπου μας και θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη του, ώστε ο Δήμος μας να αποτελέσει όχι μόνο τουριστικό προορισμό, αλλά και τόπο διαμονής για εμάς και τα παιδιά μας.
Με όραμα την ανάπτυξη που αξίζει στο Δήμο μας, χωρίς έπαρση αλλά με την αυτοπεποίθηση που μου δίνει η επαγγελματική μου εμπειρία, η πολιτική μου διαδρομή, η διεκδικητική και αγωνιστική διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής που επέδειξα όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής, στην ίση μεταχείριση, στη βιώσιμη ανάπτυξη και αξιοποίηση της κληρονομιάς μας.
Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνω στους νέους, οι οποίοι με την συμμετοχή τους, τη δημιουργικότητά τους και τις ιδέες τους, μπορούν να αναμορφώσουν τον τόπο μας, καθώς ο συγκερασμός εμπειρίας και νεανικών ιδεών με κοινό υπόβαθρο την όρεξη για δουλειά μπορούν να κάνουν την αλλαγή που όλοι θέλουμε.
Περισσότερο από ποτέ, ήρθε η ώρα να αναλογιστούμε το βάρος που έχει η ψήφος μας, η οποία καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας. Κανένας δεν δικαιούται να υποστηρίξει ότι φταίνε οι άλλοι για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, χωρίς να προσπαθεί και να συμβάλλει καθημερινά στην αλλαγή που ζητά.
Ο τόπος μας είμαστε εμείς και αν θέλουμε να τον αλλάξουμε, οφείλουμε ως ενεργοί πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να προσπαθήσουμε συλλογικά να βελτιώσουμε την καθημερινότητά και να δημιουργήσουμε το αύριο που μας αξίζει.
Το μέλλον είναι στα χέρια μας και ανήκει σε αυτούς που το διεκδικούν.
Ζητώ όχι μόνο την ψήφο σας, αλλά την ουσιαστική συμμετοχή σας, την ειλικρίνειά σας σε προτάσεις και κριτική, ώστε το όραμα ενός καλύτερου τόπου να γίνει η πραγματικότητά μας.
Με εκτίμηση
ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ”
Ιωάννης Μ. Ζέππος
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός & Μαθηματικός