«Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τον Δήμο Αριστοτέλη» είναι το θέμα ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και ώρα 19:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Μεγάλης Παναγίας.
«Η μεγάλη μας εθνική και θρησκευτική εορτή, που συμβολίζει την ενότητα των Ελλήνων όσο λίγες επετειακές ημερομηνίες, είναι η μέρα που θέτουμε τις βάσεις μιας αναπτυξιακής πολιτικής, προορισμένης να ενώσει την κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη σε κοινούς στόχους για το μέλλον», τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή την προγραμματισμένη ομιλία, ο ίδιος ο κ. Βαλιάνος.
Δύο ακόμα προγραμματικού περιεχομένου εκδηλώσεις οργανώνουν το προσεχές διάστημα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και ο συνδυασμός «Ομοφωνία» σε ακριβείς ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

  • «Μια ομάδα καθημερινής εργασίας για τον Δήμο Αριστοτέλη» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Απριλίου στην Αρναία, σε ακριβή ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως και στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει -μεταξύ άλλων- παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της «Ομοφωνίας».
  • «Τουριστική ανάπτυξη στον Δήμο Αριστοτέλη: από τη θεωρία στην πράξη» είναι το θέμα εκδήλωσης που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί επίσης εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Απριλίου στην Ουρανούπολη.

Παράλληλα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, θα συνεχίσει σειρά επισκέψεων και ανακοινώσεων στόχων για όλες τις κοινότητες του Δήμου, στο πλαίσιο της προγραμματικής ενότητας «ένας Δήμος 16 Πρωτεύουσες».-