Ένα παιχνίδι δύναμης και νευρικότητας έγινε στο Στρατώνι απέναντι στην τοπική ομάδα και την Ολυνθο.
Αμφότερες πάλεψαν για τη νίκη με το Στρατώνι να έχει περισσότερες ευκαιρίες αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Από τη πλευρά των φιλοξενούμενων, με τις πολλές απουσίες, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, παρόλα αυτά κυρίαρχο ρόλο έχουν τα έντονα παράπονα της Ολύνθου για τις διαιτητικές αποφάσεις.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι το Στρατώνι εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε σημαντικό τρίποντο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από νωρίς και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το δυνατό σουτ του Κυπαρισσά να σταματάει στον Σουνά. Τη σκυτάλη των ευκαιριών πήρε η Όλυνθος με το πλασέ του Γιάννη Μουρμούρη να μην καταλήγει στα δίχτυα καθώς απομάκρυνε ο Ρειζόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος, στα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με το Μέτσι να πλασάρει άουτ. Εν συνεχεία ο Καρνόπουλος βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στο Σουνά με τον τερματοφύλακα της Ολύνθου να απομακρύνει εντυπωσιακά. Το Στρατώνι έχασε μια ακόμη ευκαιρία με το φάουλ του Κυπαρισσά να σταματάει και αυτό στο Σουνά.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι χάλασε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν δόθηκε πέναλτι στο Στρατώνι μετά από επέμβαση του Σουνά και χέρι του Βέντζιου, όπως… είδε ο διαιτητής μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών. Στην εσχάτη των ποινών ευστόχησε ο Τσουκάνης.
Μετέπειτα πήραν τη σειρά οι κάρτες. Ο Κυπαρισσάς του Στρατωνίου μετά από φάουλ πάνω στον Κεριότα κινήθηκε αντιαθλητικά προς τον τελευταίο αλλά ο διαιτητής… είδε κόκκινη και στους δύο. Χαρακτηριστικό πως το Στρατώνι έχει δεχθεί τρεις κόκκινες σε όλο το πρωτάθλημα από τον ίδιο διαιτητή.
Το παιχνίδι μετά από όλα αυτά πήρε αρνητική μορφή με το Στρατώνι να πετυχαίνει αλλά δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση της η Όλυνθος αναφέρει πως έχει ζητήσει εξαίρεση από το συγκεκριμένο διαιτητή, ενώ στο ματς υπήρχε ολιγόλεπτη διακοπή για διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Συνεπώς, το ντέρμπι των δύο ομάδων στιγματίστηκε στο φινάλε με αρνητικό πρωταγωνιστή στο επίκεντρο. Τρομερά παράπονα από τη πλευρά των φιλοξενούμενων καθώς το ματς κρίθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
ΣΤΡΑΤΩΝΙ – ΟΛΥΝΘΟΣ 3-0
Διαιτητές: Σκούτας, Γούτας, Μαλανδρής
Συνθέσεις:
Στρατώνι: Ρείζόπουλος, Κανιος, Λεμονής, Κυπαρισσάς, Πανούσης, Μεμά, Τσακελίδης, Καρνόπουλος, Τσούρι, Τσουκάνης, Παυλάτος
Όλυνθος: Σουνάς, Βεντζιος, Αθανασιάδης, Σαγγος, Πανανός, Κεριότα, Κεφάλας, Βακαλόπουλος, Στερμούγκου, Μουρμούρης Γ, Μέτσι