Πολιτιστικός Φορέας “Έννεπε Μούσα” δημιούργησε τον πρώτο θίασο της Χαλκιδικής που συνεργάζεται με επαγγελματίες, καλλιτέχνες του θεάτρου, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σκηνογράφους και άλλους συντελεστές, προκειμένου να παρουσιάζει παραστάσεις με τις καλύτερες προδιαγραφές, προσδοκώντας τα καλύτερα αποτελέσματα.
“Το τρένο” είναι μια υπαρξιακή κωμωδία , που δημιουργεί συναισθήματα και διασκεδάζει από την πρώτη στιγμή. Δυνατή ιστορία μιας ώριμης ουσιαστικής σχέσης συμβίωσης .
Δυο παράξενοι καλλιτέχνες του δρόμου και μια κιθάρα. Ζούνε το κόσμο και την τέχνη . Αστεία, σοβαρά, περιπέτεια του ανθρώπου, ανατροπές, συναισθήματα.
Μια μπαλάντα , ραψωδία για καλλιτέχνες που θέλουν να ενωθούν με τον καλό κόσμο. Να φτάσουν ψηλά. Πως μπορεί κανείς να καταφέρει την αναβάθμιση της ζωής του ;
Εκείνος , παλιός ηθοποιός, “σε ακινησία” εκείνη, δικηγόρος, πολύ δραστήρια, έχει κάνει “κάτι αλλόκοτο” . Ένα μικρό τσίρκο, η παράξενη σκιά και ο σταθμάρχης.
Ένα σύντομο χρονικό της εποχής μας. Χιούμορ, αυτοκριτική, σαρκασμός, κοινωνική σάτιρα .
Συντελεστές της παράστασης
Ερμηνεύουν :
Γραία : Μελπομένη Χριστολιάκου
Γιέρος : Μιλτιάδης Μαρέτας
Φιλική συμμετοχή :
Σκιά : Κατερίνα Ι. Κοσμά
Σταθμάρχης : Τηλέμαχος Χριστολιάκος
Σκηνογραφία : Στέργιος Πρώιος
Βοηθός Σκηνογράφου – Φωτισμοί : Θένια Σπυριδάκη
Τεχνική υποστήριξη : St kalamo ,
Επιμέλεια κουστουμιών : “Φαρίτα”
Σκηνοθεσία : Μιλτιάδης Π. Μαρέτας
“Το τρένο” θα κάνει στάση στη Νέα Τρίγλια Σάββατο 6 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Τρίγλιας (Θέατρο Ν. Τρίγλιας) .