Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Taekwon-do που διεξήχθη στο Ρίμινι της Ιταλίας 1-8 Απριλίου, ο αθλητής και Προπονητής της Μακεδονικής Φάλαγγας και των Μακεδόνων Μαχητών Νέας Καλλικράτειας, Χριστόφορος Δ. Μποζινης, κατέκτησε 3 Μετάλλια. Συγκεκριμένα: Χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 6 Νταν, ασημένιο μετάλλιο στα ομαδικά τουλ , κερδίζοντας και αποκλείοντας την ομάδα της Σλοβενίας και στην συνέχεια της Αγγλίας , χάνοντας στον τελικό από την ομάδα της Τσεχίας, χάλκινο μετάλλιο στα power test (τεχνικές θραύσεων) όπου μετά από μάχη στην παράταση με Σκοτσέζο αθλητή  και τραυματισμό κατέκτησε τη τρίτη θέση.

Στην γενική βαθμολογία, για πρώτη  φορά, η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω της , παραδοσιακές δυνάμεις όπως, Ουκρανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία κτλ.
Επίσης στο δελτίο τύπου δίνονται ευχαριστίες στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Ιωάννη καθώς και στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών τοπική διοίκηση Χαλκιδικής και τον πρόεδρο Παλλή Δημήτριο για την αμέριστη συμπαράσταση.

Θυμίζουμε πως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κατακτήσεις μεταλλίων είχε και η Μήτσου Άσπα από τον Άτλα Ν. Τρίγλιας. Αμφότεροι αποδείξανε πως το άθλημα έχει λαμπρό μέλλον στη Χαλκιδική.