Ένα γεμάτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ολύνθου για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Όλυνθος και Πολύγυρος ήρθαν ισόπαλοι με 3-3 αφήνοντας ευχαριστημένους όσους παρακολούθησαν το ματς.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χατζηστεργίου στο 26′ έπειτα από φάση διαρκείας στη περιοχή της Ολύνθου και κεφαλιά του σκόρερ. Άμεσα η Όλυνθος ισοφάρισε στο 34′ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βέντζιου. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου ενώ αμφότερες έχασαν από μια μεγάλη ευκαιρία με Μέτσι και Πανισκάκη να πετύχουν περισσότερα τέρματα πριν την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, η Νίκη μπήκε πιο δυνατά και αρχικά στο 50′ έκανε το 1-2 με τον Πανισκάκη και στο 60′ με τον Χατζηστεργίου διπλασίασε τα τέρματα της διαφοράς για το 1-3. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και προχώρησαν στην ολική επιστροφή με τον Μέτσι στο 68′ να μειώνει σε 2-3 και τον Γεραντζή δυο λεπτά αργότερα να σημειώνει το τελικό 3-3.
Χορταστικό ματς από τις δυο ομάδες που δικαιολόγησαν το χαρακτηρισμό του ντέρμπι και πρόσφεραν σκορ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τις κερκίδες του «Νάκης Αυγέρης». Αυτή η ισοπαλία ίσως να μην ευνοεί στην οικονομία της πρώτης κατηγορίας τη Νίκη καθώς η πρωτοπόρος Καλλικράτεια ξέφυγε στο +8 και με αυτά τα δεδομένα δεν διεξάγονται play off ανόδου. Βέβαια, απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές και όλα μπορούν να ανατραπούν διότι μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα.
Όλυνθος – Νίκη Πολυγύρου 3-3
Διαιτητές: Τσακαλίδης Αλ, Χατζηδημητρίου, Κατραντζής
Συνθέσεις
Όλυνθος (Νεοφώτιστος): Σουνάς, Σάγγος, Πανανός, Καραγκιοζίδης, Αποστολάκης, Βέντζιος, Αθανασιάδης, Μουρμούρης Ν, Γεραντζής, Βακαλόπουλος, Μέτσι
Αλλαγές: Μουρμούρης Γ, Τσιπέλης, Στερμούγκου
Πολύγυρος (Βούλγαρης): Χρυσαϊδης, Αστεριάδης, Καράι, Παπαφλωράτος, Ζούνης, Συρόπουλος, Βούλγαρης, Χλιάπας, Μαρδάς, Πανισκάκης, Χατζηστεργίου
Αλλαγές: Τσιότρας
Φωτογραφία: ΕΠΣΧ