Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος TAEKWONDO ITF που διεξήχθη στο RIMINI της Ιταλίας 1-8 Απριλίου 2019, η αθλήτρια του Α.Σ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO Μήτσου Άσπα αναδείχθηκε 3η Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία της, ανάμεσα σε 15 αθλήτριες.
Η Μήτσου Άσπα είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας TAEKWONDO ITF, είναι 15 ετών έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN, προπονητής της είναι ο Πιπερίδης Τάσος, κάτοχος 8 DAN και προπονείται στον Α.Σ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ TAEKWONDO του οποίου πρόεδρος είναι ο Μήτσου Φάνης.
Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η αθλήτρια είναι πανελληνιονίκης στο ΤAEKWONDO ITF από το 2016 ως το 2019, καθώς και μέλος της Εθνικής Ομάδας KICK BOXING, αφού έχει κατακτήσει 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick BOXING 2018. Μετά από την μεγάλη επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια συνεχίζει την συστηματική προπόνηση για την κατάκτηση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ITF 2019.

Συγχαρητήρια!