Δελτίο τύπου του γραφείου τύπου ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για την έναρξη της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.
“Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της δημόσιας υγείας στη Χαλκιδική: τα εγκαίνια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, που εγκαινιάστηκαν χθες, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Αξιοποιώντας τμηματικά την – επί χρόνια παρατημένη τεχνολογική υποδομή, ένα αίτημα δεκαετιών, των πολιτών της Χαλκιδικής έγινε πραγματικότητα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, τη βούληση της κυβέρνησης για στήριξη και ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται για ακόμη μία φορά στο λαό της Χαλκιδικής και η τραγική – έως εγκληματική – απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Με αφορμή όμως τα εγκαίνια, η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού έδωσε και την ευκαιρία να συζητηθούν με τους εμπλεκόμενους φορείς, σχεδόν όλα τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στο νομό ενώ δρομολογήθηκαν και άμεσες παρεμβάσεις για προβλήματα του Νοσοκομείου.
Από την μεριά μας, το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής επέδωσε στον Παύλο Πολάκη την επικαιροποιημένη, εξαμηνιαία έκθεση της κατάστασης, των προβλημάτων αλλά και των προτάσεών του για τα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής υλοποιώντας την πάγια πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής να είναι αρωγός αλλά και στην πράξη, δύναμη θετικών πρωτοβουλιών και αποτελεσματικών αλλαγών στο χώρο της δημόσιας υγείας του τόπου μας.
Κλείνοντας, εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας συνολικά στο προσωπικό του Νοσοκομείου Χαλκιδικής, όσο και στην διοίκηση του.”