ΚεντρικήΜακεδονία

Στις 17 Απριλίου ο 30ος Διαγωνισμός Γαστρονομίας στη ΔΕΘ

Τον επετειακό τριακοστό Διαγωνισμό Γαστρονομίας διοργανώνει στις 17 Απριλίου η πρώτη ιδιωτική Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας στην Ελλάδα, “La Chef Levi”, γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της. Σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής θα διαγωνιστούν σε τέσσερις κατηγορίες υψηλής Γαστρονομίας και θα τους κρίνουν γνωστοί σεφ και επαγγελματίες του χώρου.


Παράλληλα υπό τους ήχους live μουσικής, δημιουργίες των σεφ και των σπουδαστών της Σχολής θα απογειώσουν τον ουρανίσκο.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν τα live shows από σοκολάτα, ζαχαρόπαστα και καραμέλα με τους pastry chef της Σχολής, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν μαζί με τους σπουδαστές κατασκευές μεγάλων διαστάσεων.


O 30ος διαγωνισμός Γαστρονομίας, από τον οποίο οι νικητές θα αποχωρήσουν με δώρα, θα διεξαχθεί στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”, στον χώρο της ΔΕΘ-Helexpo AE, στις 17 Απριλίου στις 18:00.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close