Στη συνέχεια του χθεσινού αγώνα που είχε διακοπεί εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών στο 47′ η Τρίγλια κέρδισε με 0-2 και κατέκτησε επίσημα από σήμερα(15/4) τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα την οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου στη Football League.
Η νίκη για την ομάδα της Χαλκιδικής ήρθε με τέρματα του Ζώτου και του Σουάνη με ένα κάθε ημέρα. Με το τελευταίο τρίποντο της κανονικής διάρκειας ο ΠΟΤ τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέση που κατείχε αρκετές αγωνιστικές.
Η Τρίγλια σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσει μια εκ των Νέστου Χρυσούπολης, Νίκης Βόλου ή Θεσπρωτού με στόχο το εισιτήριο για τη Football League. Αναμένεται η κλήρωση για τα ζευγάρια των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής αλλά και οι ημερομηνίες των αγώνων.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ 0-2 
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπαϊωάννου) Τοτολιδης, Τσιαμπαζης, Λεονογλου, Γεωργιάδης, Λαβιδας, Ζαφειριδης, Καπαγιαννιδης, Δοιρανλης, Τσουκανης, Καρλοπουλος, Νικολαιδης.
Αλλαγές: Τράϊκος, Μπαρντούσι, Τούλας
Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Παλαβρακης, Ζώτος, Λιονης, Μπεσσας, Μιλκουδης, Καρατζαογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανιδης, Σουανης, Ντουνγκα, Σταυρόπουλος.
Αλλαγές: Κεχαγιάς, Ανδρεάκος, Βελισάρης, Πάλλας.
φωτογραφία: TRIGLIA P.O.T