Εξαιρετική μάχη γίνεται στη κορυφή του Νότιου ομίλου της 2ης κατηγορίας με τη Κύπρο Διονυσίου και τον Ηρακλή Ν. Φώκαιας να συνεχίζουν ακάθεκτοι το δρόμο τους προς την Α1. Μαζί στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βέβαια το Διονυσίου υπερτερεί στα μεταξύ τους προς το παρόν διότι το παιχνίδι μέσα στη Φώκαια δεν έγινε ακόμα, έχοντας 60 πόντους.
Αμφότερες, το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο (13-14/4) που προηγήθηκε, έφυγαν με ”διπλά” από τις έδρες του Αιγέα και της Φούρκας αντίστοιχα κάτι που τους έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουν απτόητες στη κορυφή.
Ο Ηρακλής, που όπως αποδείχθηκε είχε πιο δύσκολο έργο, πέρασε από το ντέρμπι κόντρα στον Αιγέα με 0-1 χάρη σε τέρμα του Μουράτι στην επανάληψη. Χάθηκαν αλλεπάλληλες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες να διευρύνουν την έκβαση του σκορ.
Λίγα 24ωρα νωρίτερα, το Διονυσίου περνούσε σαν σίφουνας από τη Φούρκα με το επιβλητικό 1-5. Το χορό των τερμάτων για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Φιλιππίδης που πέτυχε και το τρίτο τέρμα της Κύπρου, ενώ τα άλλα τρία πέτυχαν οι Ντόμι, Δάρατζης και Τσιγγελίδης.
Ματς της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες (Ηρακλή Ν. Φώκαιας-Κύπρος Διονυσίου) την 25η αγωνιστική καθώς αν οι δυο τους φτάσουν μέχρι τότε χωρίς απώλειες βαθμών(σ.σ το πρωτάθλημα είναι στην 22η), μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος θα είναι η αναμέτρηση… τίτλου