Η Ελπίδα Βραστών έφυγε με το 0-2 από την έδρα της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά και αναζωπύρωσε τη μάχη της συμμετοχής στην Α1 της επόμενης σεζόν.
Το ματς είχε κρισιμότητα ειδικά για τα Βραστά, ο Μαρμαράς έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, που ήθελαν οπωσδήποτε το τρίποντο μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που ενδιέφεραν τους φιλοξενούμενους(ήττα Κρήνης, ήττα Αρναίας από Μουδανιά και Καλλικράτεια αντίστοιχα). Ο γόρδιος δεσμός έσπασε στο 65′ όταν ο Κακούρος αποδέχθηκε τη πάσα του Σουσούρα και έγραψε το 0-1. Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε από τον Φλέσσα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για το ξέσπασμα έπειτα από ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και πίεση καθώς ήταν ”must win” για τα Βραστά.
Στην 11η θέση, πλέον, η Ελπίς που παλεύει με Κρήνη, Λάκκωμα και Αρναία για τη τελευταία θέση που οδηγεί στην Α1 της επόμενης σεζόν, ενώ απομένουν άλλες τέσσερις αγωνιστικές.
Προποντίς Ν. Μαρμάρα – Ελπίς Βραστών 0-2  
Συνθέσεις:
Μαρμαράς: Θεοχάρης, Καρνόπουλος, Παπανικολάου, Κοντομιχάλης, Μπατζής, Παπανικολάου Α, Θεοχάρης, Ρεβενιώτης, Αυγέρος, Ψηλογιάνννης, Χαλάτης
Αλλαγές: Μπατζιούμας, Ουζούνης
Βραστά: Καραβασίλης Β, Λιόλιος Δ(Ιωακ), Λιόλιος Δ, Τραμουντάνης, Μουμπούρης, Πανταζίδης, Γκρίλης, Κυργιαφίνης, Καραβασίλης Γρ, Σουσούρας
Αλλαγές: Αγγελής, Φλέσσας, Στοϊκούδης, Νέστωρ

πηγή βίντεο & φωτογραφίας: elpisvrastamon.blogspot.gr