ΚεντρικήΜακεδονίαΠολιτισμός

ΠΚΜ – Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Επταπυργίου

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου με θέμα «Φεστιβάλ Επταπυργίου», την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3).

Θα παρεβρεθούν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Θάνος, ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης Γιώργος Σκιαδαρέσης, η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Άννα Μυκωνίου, η καλλιτεχνική διευθύντρια της ΚΟΘ Ζωή Τσόκανου, η καλλιτεχνική διευθύντρια της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Λίζα Ξανθοπούλου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κ.Θ.Β.Ε. Γιάννης Αναστασάκης, ο βοηθός αρχιμουσικού της MOUSA Θοδωρής Παπαδημητρίου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Επταπυργίου Θανάσης Κολαλάς.

Το Φεστιβάλ Επταπυργίου θα διοργανωθεί από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνδιοργάνωση: Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Επταπυργίου τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

Θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 22 Ιουλίου, στην εσωτερική αυλή του Επταπυργίου. Μια γιορτή του πνεύματος και του πολιτισμού με εκδηλώσεις από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της ποίησης.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close