Ο Ολλανδικός σύλλογος ”CDW Wijk bij Duurstede” που εδρεύει επαρχιακά της Ουτρέχτης βρέθηκε στη Χαλκιδική συνδυάζοντας διακοπές και ποδόσφαιρο.
Ο Φοίνικας Νικήτης φιλοξένησε, χθες(18/4) τους Ολλανδούς που βρίσκονται στη χώρα μας με δυο ομάδες(Κ-17&Κ-19). Οι γεννημένοι το 2000(Κ-19) των Ολλανδών αγωνίστηκαν με την ομάδα της Νικήτης στα πλαίσια φιλικού αγώνα με το σκορ να παραμένει στη λευκή ισοπαλία (0-0).
Η Κ-17 των φιλοξενούμενων (2002) έδωσε φιλική αναμέτρηση με επιλεγμένους ποδοσφαιριστές του νομού Χαλκιδικής ηλικιών 2002-03-04. Η συγκρότηση της ομάδας του νομού έγινε από τον έμπειρο προπονητή της Νικήτης και των μικτών Χαλκιδικής, Βαγγέλη Κουτσουρέ. Για την ιστορία το σκορ έληξε υπέρ των επιλεγμένων με 4-3.
Σημαντική συμβολή στη διοργάνωση των φιλικών έχει και ο πρόεδρος της Νικήτης, Στέλιος Γεωργακούδας. Με τέτοιες κινήσεις αναβαθμίζεται όχι μόνο ο σύλλογος του Φοίνικα αλλά και το ποδόσφαιρο του νομού. Φυσικά, παραμένοντας στην ηγετική θέση του σωματείου αναμένονται κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες.
* Φωτογραφίες – Φοίνιξ Νικήτης