Το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης «Οικολογία – Πράσινη Λύση» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε επισήμως χθες το απόγευμα στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής του συνδυασμού, Φίλιππος Γκανούλης.
Μετά την κατάθεση του συνδυασμού, ο Φίλιππος Γκανούλης δήλωσε: «Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο τον συνδυασμό της περιφερειακής μας παράταξης «Οικολογία – Πράσινη Λύση», με τον οποίο θα διεκδικήσουμε την ψήφο των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας μας στις 26 Μαΐου. Πρόκειται για έναν συνδυασμό με απόλυτη ισορροπία μεταξύ φύλων (Γυναίκες – Άνδρες 50%), με υποψηφίους όλως των ηλικιών που προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής πραγματικότητας της Περιφέρειας μας. Η παράταξη μας είναι αυθεντικά αυτοδιοικητική και υπερκομματική και αυτό που πραγματικά μας ενώνει είναι η εφαρμογή των δοκιμασμένων σε ευρωπαϊκό επίπεδο πράσινων λύσεων στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, με στόχο την αναβάθμιση της ζωής όλων στην Κεντρική Μακεδονία.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας για την επιμονή, την πίστη και την αποφασιστικότητα τους ώστε να κάνουμε πράξη αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Καλούμε τους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν την παράταξη μας ώστε την επόμενη μέρα να δούνε πραγματική βελτίωση στις ζωές τους στην πράξη, πέρα από μεγάλα λόγια, αδιέξοδες ιδεολογικές αγκυλώσεις και ανέξοδες επικοινωνιακές εντυπώσεις.»