Αθλητικά

Πρωταθλήτρια η Βαρβάβα στο Βόρειο όμιλο

Ο Αετός κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε την άνοδο για την Α1 της επόμενης σεζόν.

Η Βαρβάρα επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία της Χαλκιδικής που από τη νέα χρονιά θα είναι η Α1.

Ο Αετός αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε έπραττε ανέκαθεν, εξασφάλισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία το νομού από τη κορυφή του Βόρειου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκεται στο +9 από τη δεύτερη Νικήτη έτσι και μαθηματικά εξασφάλισε τη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αετός αποκομίζοντας 20Ν, 3Ι και 1Η δυο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πανηγυρίζει από το Σάββατο(4/5) έπειτα από τη ευρεία νίκη επί της Ουρανούπολης με 1-7 το εισιτήριο της ανόδου.

Μάλιστα, είναι η πρώτη ομάδα από τη Β’ κατηγορία που εξασφαλίζει τη θέση της στην Α1 καθώς στο Νότιο όμιλο η μάχη συνεχίζεται ανάμεσα στη Φώκαια και το Διονυσίου.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close