Στα πρώτα βήματα που έγιναν όταν ανέλαβε την ΚΕΔΗΚ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ, Χάρης Κουκουβίνος που αρχικά μίλησε για την ανάγκη του οικονομικού συμμαζέματος και την θετική πορεία όπου μπήκε αμέσως μετά η οικονομική διαχείριση της επιχείρησης.

Τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής αποτελούν και τη μεγαλύτερη δομή της ΚΕΔΗΚ. Αμέσως έγινε η προσπάθεια της ριζικής ανακαίνισης και όλες οι ενέργειες για να πιστοποιηθούν οι ιαματικές πηγές των λουτρών. «Αντιμετωπίσαμε τη γραφειοκρατία,  πήραμε ρεύμα από την πολεοδομία, και το 2017 ήρθε η πιστοποίηση της πηγής», τόνισε ο κ. Κουκουβίνος.
[metaslider id=70142]
Στο επίπεδο της ανακαίνισης, οι πρώτες παρεμβάσεις αφορούσαν τη στέγη που εγκυμονούσε κινδύνους, στη συνέχεια έγιναν παρεμβάσεις στις πισίνες, και στους χώρους υγιεινής. Την επόμενη χρόνια έγινε ανακαίνιση του χώρου έξω, μαζί με το κυλικείο, ενώ την επόμενη χρονιά πλέον θα ανακαινιστούν οι χώροι των spa.
Όλες οι δαπάνες προέρχονται από ιδίους πόρους με χρηστή οικονομική διαχείριση όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ. Την ίδια στιγμή η προβολή των λουτρών έγινε  με αργά βήματα καθώς έπρεπε να ολοκληρωθούν οι ανακαινίσεις και να αλλάξει όψη ο χώρος και οι εγκαταστάσεις.
Σήμερα το Trip Advisor βραβεύει με άριστα τα Λουτρά, και ο κόσμος που τα επισκέπτεται δίνει τη δική του θετική ψήφο.
«Θα γίνουν ακόμη πολλές παρεμβάσεις. Αφού ολοκληρωθούν οι τελευταίες ανακαινίσεις θα χαράξουμε για μια αναπτυξιακή πορεία, με γυμναστήρια, νέες δράσεις, και ολοκλήρωση του χώρου των καταστημάτων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουβίνος.