Ομιλία στον Άγιο Μάμα πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης παρουσιάζοντας αναλυτικά το πρόγραμμά του για την τοπική κοινότητα. Όπως υπογράμμισε άλλωστε, υπάρχουν πολλές και σοβαρές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον Άγιο Μάμα ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή.
[metaslider id=70283]
Η συντήρηση των αγροτικών δρόμων είναι στην κορυφή των παρεμβάσεων βάσει του προγράμματος της παράταξης Νέα Γενιά- Νέα Πορεία. Ακολουθεί η κατασκευή βιολογικού καθαρισμού, και ο σχολαστικός καθαρισμός των φρεατίων. Στη συνέχεια όπως τονίστηκε θα πρέπει να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος των οικοπέδων του Τσαϊριού .
Η Προσέλκυση Διεθνών Εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟΚΑΜ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους είναι επίσης σοβαρή και άμεση στόχευση. Στα σχέδια της παράταξης είναι και η κατασκευή κτιρίου κοινωνικών εκδηλώσεων και ΚΑΠΗ. Παράλληλα θα πρέπει να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα ειδικά τους θερινούς μήνες της εισόδου – εξόδου στην Ε.Ο Μουδανιών – Σιθωνίας.
Σύμφωνα με το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης, στα άμεσα σχέδια είναι και η ανάδειξη του υδροβιότοπου με ταυτόχρονη τουριστική προβολή, καθώς και η εκμετάλλευση των Κτιριακών Εγκαταστάσεων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας, Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων).